Шана духу

Ореста Возняк
Шана духу,
Голос органу
Серед тиші
Вже зайвих думок.
Ти прийшов так здалеку,
Ти – готичний шпиль,
Що виріс на обрії храму.
Крапля на шибці
Перед нічною молитвою –
Небо більшає цими сльозами.