Fever

Вахрушева
I am falling in pieces
In silence, alone...
I'm a kind of mistress
Living far from your home.

I'm loosing my brains,
I see You all my day!
Boats, airplanes, trains...
But I'm still far away.

I'm always with fever...
Shall I simply admit bitter truth?
- Weird, naive, stubborn dreamer
Spending online half of her youth.