Диво-дiвчина

Юрий Дубинский
Диво-дівчина є в цьому світі,
Диво справжнє барвисте, легке,
В її рухах мелодія вітру,
В її погляді казка живе.

В її серці добро неймовірне,
Що розходиться зовні теплом,
Її усмішка сонячна, мрійна
Надихає, впіймавши в полон.

Її образ зі мною постійно,
Він у сні, наяву, в голові,
Вона ніжна, характерна, сильна,
Вона краща з усіх взагалі!

Диво-дівчина є в цьому світі,
Диво справжнє барвисте, легке,
В її рухах мелодія вітру,
В її погляді казка живе.

21.01.10