Тест

Александр Шершнев Второй
Щоб зрозуміти блискавично ,
Чи варто з них до шлюбу йти ,
З коханим тест психологічний
Потрібно жінці провести .

Щоб потім не дійшло до суду ,
Хай намалює милий вам
На папірці якусь споруду -
Таку , яку захоче сам .

Це буде дім – господар , значить ,
Як вілла – може і банкір ,
Курінь – ваш милий справжній мачо ,
Який в коханні просто звір !

Якщо там хлів , чи щось нехитре –
Теж непогано , хоч не мед ,
Та коли замок у повітрі …
Тікайте зразу , це – поет !