Я маю незламн крила

Мария Баранчук
Я маю незламні крила,
Їх доля дарує мені.
Я вірю – весна неминуча,
У темряві світло знайду.
 
Я маю незламні крила,
На них крізь світа увійду,
В той день, де зустрілись планети,
В ту ніч, де сумують зірки.
 
Я маю незламні крила,
Дарую тобі їх любов,
Вони огорнули мій всесвіт,
А смуток сховали в пітьму.
 
Я маю незламні крила,
Прокляття і спасіння моє,
Вони мене в небо піднімуть,
На землю повернуть мене….
 
Я маю незламні крила….
12/02/2010