Тост на укр. языке

Олег Малиновский
Коли б підозра безпідставна
Нас знепокоїти могла,
Та думали, що віднедавна
Вам доля щастя не дала,
Що вже здоров’я недостача,
Що вже з коханням негаразд...
Якщо б це сталось, то достатньо
Було б поглянути на Вас.
Ні в чим недоліків не бачим:
Розумна, гарна, все при Вас...
Щоб тільки посміхалась вдача,
Не шкодив невблаганний час.
Тому подвійного здоров’я
Бажаємо надалі Вам
І нескінченої любові
Без прикрих, непотрібних драм.