Пiсня про Школу

Игорь Бирулин
Музика - (с) Оксана Марчун
Текст -  (с) Ігор Бірулін (2010)
Текст був написаний на вже існуючу музику

1-й куплет:

Коли над містом ранок розквітає
І посмішкою нас усіх вітає,
Природа прокидається навколо,
І знов дітей чекає рідна Школа!

І Сонце усміхнеться променисто,
Коли дитячий сміх наповнить місто.
Нехай його птахи розносять Світом - 
Це знов до Школи поспішають діти!

ПРИСПІВ:
Крізь покоління і через роки
Хай не стихають ніколи
Чисті й веселі дитячі струмки,
Що на світанку
Кожного ранку
Радо спішать до школи!

2-й куплет:

Дзвінок нас знову кличе на уроки,
І шлях до Мрій долати крок за кроком,
Де вчителі крізь рОки незабутні
Ведуть дітей дорогами в майбутнє.

Надії, перемоги, сподівання,
І ніжний подих першого Кохання,
І вірних друзів нерозривне коло -
Ми пізнаємо тут, у стінах Школи!

ПРИСПІВ (2 рази).