я..

Ромашкина
Яка моя насправді суть?–Господь лиш знає.
Мене по-різному зовуть,
Хто як бажає.
Хтось кличе янголом мене,
Хтось - зла дитина,
Хтось завжди ніжно обійме,
Хтось камінь кине.
Комусь я стану мов дощем
В пустелі світу,
Комусь – караючим мечем
Несамовитим.
Яка моя насправді суть?
І не збагнути -
То прагнуть лаври одягнуть,
То – розіпнути...