Я тут живу, а вони там...

Оксана Спасова-Бойко
Я тут живу, а вони там...
Паралельні світи?
Чи здається нам?
Втішаюся тим,
Довіряю снам
І очам цим.
Я дивлюся у них... довго, глибоко.
Я бачу вічність.
Мені ніяково.
Відчуваю вдячність
І мабуть ніжність.
І трохи лячно.
Думок розбіжність.
Наче вчора було –
Говорила, їх чула.
Але так давно!
Лише зараз відчула.
Мені трохи дивно,
Це ж тільки фото.
І якось зимно –
Вічність навпроти.