Дивний сон

Оксана Спасова-Бойко
У місті N, на берегах семи річок
Співає птах, у нього крила наче квіти.
На площі, серед тисячі свічок,
Складають душі мудрі заповіти.

У храм з піску лягають спати мрії.
І кожен день нові світила сяють.
А у ночі там навіть зорі гріють
І всім щасливу долю обіцяють.