Я кохала його

Оксана Спасова-Бойко
Я кохала його
Щирим серцем, відкрито.
Я йому віддала
Всю себе до кінця.
Але гордість моя,
Хоч і крила підбито,
Не пускала мене до вінця.

Я добила її –
Наступила на горло.
Я хотіла завжди
Бути поруч із ним.
І було на мені
Біле майже як чорне.
Мрії плакали, я йшла по ним.

І усе відійшло...
Моє серце розбито
З того дня, як пішла
Разом з ним до вінця.
Я кохала його
Щирим серцем, відкрито.
Він забрав мене всю до кінця.