нещасний випадок

Оксана Спасова-Бойко
Швидкоплинність часу...
„Терміново! Виклик!
...Мінімальні шанси...
...Всі ознаки зникли...”

Неможливо! Втрата...
У думках безладність.
Нікого карати.
Відчай! Безпорадність...

Серце калатає.
Може так і треба?
Душу повернули
Додому – у небо.

2001г.