Може, востанн

Ким Лина
Може, востаннє
Гріє всю ніч тим вогнем
Тендітна свічка

Жага кохання
Марево знов на вікні
Білий метелик

Досить, маленький, постій
Бережи крила
Доки надворі метіль
В серці - надія...