Внутренности внутренней пустоты

Йерсквит Хель
Solen falt p; h;ndflaten min
Elva har str;mmet sorg.
Tristhet, som hindret meg fra ; sove
Jeg elsker dr;mmer, fordi de er deg.
 
Drepe den som spiser ryggen
Lagre n;r blod;rene sprekke og s;le flyter
Alt liv som et ;yeblikk, er kj;rligheten ikke alltid
Men du og jeg er alltid i hodet av ; trykke p;
 
Du viste meg en ny verden
Du l;rte meg ; se alt annerledes
Jeg spurte ikke om det, du elsker meg
Jeg er bare et barn som ble forelsket.