Кохай, коли коха ця

Убит Любовью
Любов приходить веснами
Стежинками неозорими
Над річковими плесами
Під місяцем і зорями

Як серце розхвилюється,
Цілунка смак пізнається,
Цілуй,коли цілується!
Кохай,коли кохається!

Годинами досвітніми
Не хочеться прощатися.
І йти стежинками літніми,
Щоб знову повертатися.

І серце так хвилюється,
Ніскільки не вагається.
Цілуй,коли цілується!
Кохай,коли кохається!

А небо геть захмарилось,
Не видно стало просині.
І долею представилось
Добратись до осені.

А серце все ж хвилюється,
З ваганням не знається
Цілуй,коли цілується!
Кохай,коли кохається!

Куди від долі дітися.
Стежинами незримими
Приходить зустрітися
З непрошеними зимами

А серце все ж хвилюється.
І серце не вагається
Цілуй,адже цілується!
Кохай,коли кохається!

 Життя іде поважно
Стежиною незвичною.
Коли любов є справжньою,
Тоді вона є вічною.

Тож серце хай хвилюється,
Ніколи не вагається,
Цілуй,коли цілується!
Кохай,коли кохається!