ОЧ ТВО

Убит Любовью
В твої очі подивлюсь -
На серці біль згаса чомусь.

До вуст притулюся,і знов
Дарує зціленя любов.

Схилюсь на груди - мов в раю,
Блаженство трепетне я п*ю.

Почую лиш:"Люблю,твоя",
І безутішно плачу я.