Брату Анатолию Слесь на мотив Несе Галя воду

Петр Голубков
Несе час, як воду…
Вже хребет не гнеться…
Дві п’ятірки з роду –
Ювілей, здається…

За п’ятірки вип’єм
(Кожную – окремо…),
В АКСАКАЛИ випрем
(Тобто, оберемо…)

Будь завжди у формі,
Як ковбой з екрану,
Від оселі - шторми
Відводи старанно,

Не доводь даремно
Жінку до екстазу –
Поміняй нарешті
Того унітаза!..

Гей, на тебе, Толю,
Ще не жах дивиться…
За твоє здоров’я - 
Ще не гріх напиться…

Щоб пощезли сварки,
Доля - посміхалась,
Щоб горілка в чарки
Щедро наливалась…

Щоб тобі до СОТНІ
Зозуля кувала,
Й жінка, як сьогодні –
Вічно шанувала!..
18.03.1997г.