Проводы

Петр Голубков
Нині в Вас – солідна дата… Випнувши крізь сльози сміх,
Ми Вас чествуєм, як тата співробітників усіх…

В сорок восьмім – Ви «зеленим» креслярем з;явились тут…
Вчили Вас – і ритм шалений, і вечірній інститут…

Йшли Ви по службових сходах, і мудрішали, як слід…
Сорок з гаком – Ви заводу віддали безцінних літ…

Внесок Ваш – неабиякий у технічний наш прогрес:
І «річки», й подвійні «ЗАКи», й «Двадцять перші» (з «С», без «С»)…

Під кінець – Ви втерли носа докторам з КОВС,
Бо зручніш цементовоза – не створив їх відділ весь…

Доброзичливий і милий, давній ас-волейболіст,
І грибник, й фотограф вмілий, ще й відчаяний турист –

Ви – «останній з могіканів», заснувавши СКБ…
Втративши всіх ветеранів, - фірма втрачує себе…

Дуже сумно розлучатись, та надія тішить нас:
Грудня кожного стрічатись разів 40 ще у Вас…

Проводжаємо з любов;ю і бажаєм, щоб послав
Бог міцного Вам здоров;я, довгих років, добрих справ…

Щоб під Києвом, на волі – вільно дихалось, жилось,
Щоб смачне було на столі, щоб і їлось, і пилось…

Щоб і серце калатало, і вогонь в душі не згас,
Щоб Ви нас не забували і минулий, славний час!..
1991г.