Згаду ш чи забув?!

Оксана Спасова-Бойко
Спалахи щастя – зустрічі!
А після них печаль…
Стали гостріше, відчутніше
Всі мої почуття.

Сонні тополі свідками –
Сміх, що щасливим був…
Криком стає від відчаю:
“Згадуєш чи забув?!”