О, доле моя дина

Екатерина Синько
О, доле моя єдина,
Частина мого життя!
У мене є лиш хвилина
Сказати про почуття…

Я знов прошепочу тихо,
Що буду з тобою повік…
Розлука – найбільше лихо.
Минула хвилина – ти зник…

О, доле моя, о сонце!
Навіщо залишив мене?..
Я сумно дивлюсь у віконце,
Щоб знов обійняти тебе…