Скажи мен чому

Екатерина Синько
Скажи мені чому
Той біль не покидає душу,
Скажи мені навіщо?
Скажи, хіба я мушу?
Хіба не має більше,
Нема заради чого жити?
Невже це я?
Невже немає сил вогонь згасити?
Скажи мені, чому,
Скажи мені, тебе благаю!
Навіщо сльози л`ються?
Чи це насправді я тебе чекаю?
Чекаю я... Навіщо ці благання?
Навіщо дарма задавати
Заздалегідь обдумані питання?
Скажи, хіба це я?
Хіба це мої сльози?
Нікому непотрібні сльози,
Що тихо котяться з очей
І на вустах назавжди застигають.
Нікому не цікаво
І навіть не спитають,
А я і не чекаю, лише скажи,
Останній раз благаю,
Останній раз, і як сльоза
На тих вустах я застигаю...