Та чи втримають?

Оксана Спасова-Бойко
Моє серце закохане
Не може битися так мірно, як твоє.
Мої очі засмучені
Не можуть так горіти, як твої.
Мої губи потріскані –
Твої гладенькі, наче оксамит
Мої руки знесилені
Твої тримають майже цілий світ.
Мій світ... Твій світ... Наш світ...
Та чи втримають?
2005р