Я так кохаю оч т чар вн

Екатерина Синько
Я так кохаю очі ті чарівні!
Я так кохаю погляд, повен мрій!
Ті звуки серця, лагідні та рівні...
І серед ночі тихий подих твій...

Я так бажаю бути поряд, знаєш...
І просто дарувати почуття!
Задарма віддавати все, що маю...
Щасливим щоб було твоє життя!..

Я так кохаю ті чарівні очі...
І знаєш, я усе, мабуть, віддам
За теплі дні, за ті шалені ночі,
Що доля їх подарувала нам!