Жiночi руки

Юрий Вакула
Я Богу дякую за  руки,
Жiночi руки, що завжди
В часи тревог, в  часи  розлуки
Нас пiднiмають iз бiди,

За руки, котрi з  днiв початку
Життя людини, малюка
Ведуть до днiв його достатку,
Як дерево ростять з ростка.

Цi руки  затишок  у домi
Дарують нам всi  днi пiдряд,
Нехай вони не знають втоми,
Вiдпочивають,не  болять,

Нехай вони лиш обiймають
Коханих в свiжостi ночей,
I в розпачi не закривають
Жiночих плачущих очей.

Нехай їм усмiхнеться доля,
Дай Боже нам усе зробить,
Щоб для  цих рук, що є навколо,
Була щаслива кожна мить  !