Влада шапiто

Оксана Спасова-Бойко
Шановні пані та панове!
Країну нудить вже від вас,
Коли з телеефіру знову
Ви так піклуєтесь про нас.
Піар ваш різнокольоровий
Усе навколо загатив.
А що народові від того?
Від ваших мрячних перспектив
Нам ані світло ані темно.
„А ти! А я!” Мов дітлахи
Ллють звинувачення зі сцени
Один на одного. Гріхи
Навряд чи паничів турбують,
Але до храму на свята,
Всією зграєю крокують,
Публічно просять у Христа
За рідну неньку Україну,
За вихід з кризи і за нас.
Кричать з трибун: „Врятуй країну!
Проголосуй! Настав наш час!”
В багнюці борсаються жваво,
Вигукуючи хто є хто.
Біда! Біда тобі, Державо!
При владі знову шапіто...