Написати словами любов

Наталья Гуркина 2
Написати словами любов.
Ту, що в серці до тебе, малеча.
Краще ніжно торкнуся я знов
Там де ручки, голівонька, плечі...

І тихенько-тихенько нам вдвох -
Таємниця дитини і мами.
Щастя жити дарує нам Бог,
Пуповина любові між нами.