Каму верыць?

Евгений Пешко
Каму верыць?
Сэрцу, мабыць, ці цьвярозай галаве!
Разважанні скажаюць праўду,
Успаміны ўсе падлога - слёзы гэты, не мае!

Няма шчасця, гонар неба,
Калі ласка не крыўдуй!
Твой рахунак зацьвярдзелы,
Не пусціць яго...адсюль.

І пакуль не згаснуць вочы,
Пакуль маю моцу рук,
Буду чуць я смех дзявочы,
Бо твайго... так не адчуў.


















P.S. Луна,ты,слишком идеальна...