КРОК

Катерина Температура
крок. зроби один лиш крок.
скажи, що ми не варті цього світу
ми наполовину діти.
крок. натисни на курок
скажи, що ми не можемо радіти
іще один. відчуй.
можливо це є літо,
що задом на перед крокує

знов ти вигукнеш, що ми не варті літа
ти стверджуєш, що ми не діти
ти хочеш так, бо заблукав крізь літер
за руку. разом. ще великий крок


це вітер. хто ми? люди? квіти?
ти потонув у імені моїм. так лячно
майже вбито.
питаю знову тебе про любов
про фільми, маски, ігри, алфавіти…
пробач. це все так сумно і банально.
можеш мене вбити.

але не стій, бо за тобою діти
вимірюють лінійками наступний крок
співай мені про що завгодно разом з вітром
безтямно, сильно, майже вбито.!!!!!!!!!!!!
я прислухаюся у тишу та у літо
зроби мені на зустріч крок