leave me alone

Марья Массалитина
i'm simply drowning in dirt
i just know what is hurt
when you rip your pain
when you smile this fucking day

i don't wanna die but i drown
can somebody take off the fucking crown?!!!
riding into the night of madness
i'll forget about me being breathless

cry into me
give me your air
find me so lost
in that damn atmosphere!!!!!!!!!!!!!!!!!

veins are so fragile so frail
but one simple cut brings bloody fame
leave me alone
leave me alone

(8 Апр, 2005 11:41 PM)