Вторення Л. Украiнцi

Любовь Лаутар
Чому мовчиш та журишся,дівчино,

Нічого розказать мені не хочеш

І мрієш ти про все,як та дитина

Та дійсності відкрить не хочеш очі.

Про що тобі,коханий,розказати,

Коли в твоїй душі,ні,не весна

І буду я при зустрічі мовчати,

Бо зрозуміть не зможеш ти...хоча

Так вечорами клен шепоче мило,

Каштан свій цвіт під ноги розкида

Й береза віття низько так схилила

Та соловей витьохкує-весна!

Та вже її з тобою не ділити,

Бо в мені цвіт,а ти гілля одне

І розгубилися твого кохання квіти,

А я дарма розтрачую своє.