Слiпиш

Анастасия Лысенко
Коли всі слова зайві,
Коли погляд мовчить,
Ти цілуєш мене...
Лише серце кричить!

Коли ти посміхнешся,
Коли я засміюсь,
- Сліпиш, Сонце!
Примружусь. Закриюсь. Вміхнусь.

Коли вітер болюче
По вустам промайне
Тільки мить -
І ти знову
цілуєш мене.