Коханий мiй

Любовь Лаутар
Коханий мій.

День за днем проходить,ніч за ніччю

І зникає смуток самоти,

Я тебе чекала цілу вічність,

Щоб сказать:"Коханий тільки ти!"

Коханий мій,весь світ для тебе,

Палає ранішня зоря.

Таке безкрайнє світле небо,

Лунає пісня солов"я.

Коханий мій,тобі дарую

Цю посмішку,що на устах.

В твоїх очах весна вирує-

В моїх вже осені печать.