Намалювати серце можливо, важливо

Ветров Александр Иванович
Намалювати серце можливо,важливо
із долі написати сторінку сили,
побачити чарівні очі кохання,
і загубити все - не варто

Коли пригортаєшся до долі - вона плаче
кричить бездумними нічними поцілунками,
а серце,як колись - уже не здатне
а може воно мені вже не підвластне?

Не важливо,можливо,і щастя
на дорозі не лежить - усміхається,
а по небу тільки роки із танцю
я до тебе прийду - не злякайся ж