Гвалту кольк?

Евгений Пешко
Гвалту колькі? Колькі гвалту!

Перамога... Новы час!

Абрыдла усё! - і нечакайце,

Наступстваў, плачу напаказ!

Гарыць агонь, пустэча ў сэрцы,

Агіда, заняла нутро!

Я сам, сабе жыццё калечу...

Чаго?!

Каб ведаў - адказаў даўно!

А так...

Дзівіціся з прыдурка!

Чытайце, помніце яго,

Бо ён вам верыць, "ЧАЛАВЕКІ",

І любіць ВАС...Усё раўно!