зупинка у повiтрi

Алёна Губина
зупинятись в повітрі, не вчувши слова
припиняти життя, коли згасла надія
та шукати в потоці думок свою мрію
аж допоки не лусне тобі голова

розібрати на букви чужі імена
придушити в собі наростаючий осуд
перебити на кухні потроху весь посуд
впізнавати себе у святих письменах

бо і ти - тільки крапля у плині подій
що вирують довкола, стираючи грані
допоки самотньою цяткою стане
відпущений в небо повітряний змій

(28.03.10)