Праця

Татха Гата
Без пристрасті чеканим строки,
А у той час  минають роки.
Робота нас не мане більш азартом.
Осіли в серці думки жартом.
Куди іти щоби душі знайти порив? Якщо
Остання мрія то лиш вигадка та міф

І ,усміхаючись, поганемо життя,
таланти зариваєм в небуття.
А хтось з небес скрізь сльози дивиться на нас
леліє,любить й проклинає водночас.
Ілюзією  вири і сподіванням мрії,
яскравий образ щастя нам з народження зліпили.