Зрада

Людмила Жовна
Я тебе кохала і того не знала,
Що твою колиску зрада колихала.
Слухала чудові я слова любові,
Слухала до ранку спів я солов"я.

А слова любові - змії паперові,
Полетіли в небо і вже їх нема.
Я тебе гукала,я тебе шукала,
Ніч у тому свідок,скаже це вона.

А коли у темний одяг все вдягала,
Заховалась в ньому з усіма і я.
Я тебе почула,бо я поряд була,
Говорив ти іншій про свою любов.

Блискавиця раптом небо розітнула,
Зрада танцювала свій п"янкий танок.
Зрада танцювала,а любов вмирала,
Немезіда з неба стріли посилала.

Я кудись побігла,
А куди - не знала,
А проснувшись вранці,
Раптом все згадала.