Трояндове мисто

Людмила Жовна
Трояндове місто - це місто кохання.
Трояндове місто - це місто із мрій.
В трояндовім місті зустрілись з тобою,
У місті з моїх міражів.

В трояндовім місті,
Там квітнуть троянди
І взимку,і вдень,і вночі.
Червоні троянди - то квіти кохання,
А білі - то зустріч надій.

Роки пролетіли,а ми постаріли,
Та в серці у мене живе
Трояндове місто - то місто кохання,
Трояндове місто моє.