Самотн сть

Екатерина Синько
Чому ти приходиш до мене, самотність?
Навіщо вертаєшся знов?
Одна я, насправді… Та тільки сьогодні,
Бо в серці моїм є любов!

В душі моїй місця для тебе немає.
Ти чуєшь, навіщо прийшла?
Чому, скажи, знову тебе відчуваю?
Здолати тебе не змогла?..

Самотність, самотність… Навіщо я плачу?
Благаю, залиш ти мене!
Я очі закрию, я більше не бачу,
Я більше не знаю тебе!

Чому ти, самотність, до мене приходиш,
Як я наодинці бува?
Напевно, ти зникнути просто не можеш…
І марні усі ці слова.