Колискова

Людмила Жовна
Спи,дитинко,спи,
Вечір тихо наступає,
Місяць в вікна заглядає,
Спи,дитинко,спи!

Сплять звірята і зайчата,
І маленькі ведмежата.
В лісі пада сніг лапатий,
Сон заходить тихо в хату,
Спи,дитинко,спи!

Сон дарує сни чудові,
Сни рожеві,кольорові,
Білі,жовті,голубі,
А сумним ми скажем - ні!
Спи,дитинко,спи!