Пани Осинь

Людмила Жовна
Осінь айстри в коси заплітає,
Краща літа Осінь хоче бути,
Золотії шати одягає,
Що багата,хай побачать люди.

Запах яблук,кавунів та динь
Супроводжує її повсюди,
В поєднанні аромат цей дивний,
Запах Осені розноситья усюди.

Пані Осінь любить малювати,
Жовтий колір завжди обирає,
В золото ліса,поля вдягає,
І зелене літо відступає.

Полонять осіннії пейзажі,
Тільки жаль за літом не зникає,
Ти прекрасна,наша люба Осінь,
Тільки трішки рано наступаєш.