Прекрасна мить

Татьяна Жилкина
Тихо гай шумить,
Дощик десь іде.
Липа шелестить,
Бджілка мед несе.
Квітка розцвіла,
А на ній метелик.
Кішечка пройшла,
Там де ми тепер.
Гарно як в раю.
Я б тут і зосталась,
Гарно в тім краю,
Де ми розтавались.
Липа шелестить,
Клен до неї гнеться.
Кохання - це те,
Що нам лиш здаеться.
Може нездаеться,
Може не кохання.
Але все одно,
Час йде розлучання.