Весна...

Татьяна Жилкина
Дріма старенька хатка. похилилась,
Стоїть і губиться в вишневому садку,
Сидить на ганку мати. Зажурилась.
Літають бджоли запасаються медку.

А стежка в"ється вгору наче річка,
І так весною пахне вже в полях.
Блукає місяць і втрачає розум нічка,
І потемнів в очах чумацький шлях.

Летять пелюсткі опадають на дорогу,
Вкривають білим килимом шляхи.
Ідуть роки.Крокуєм з ними в ногу,
І залишаемо за спиною гріхи.

Таким п"янким і терпким ароматом,
Нас знов порадує прийдешняя весна,
Стоїть солдат на вапрті з автоматом.
А вдома певно вже розлилася Десна.