Mick Jagger - God Gave Me Everything

Рина Консул
Mick Jagger ft. Lenny Kravitz - God Gave Me Everything:
http://www.youtube.com/watch?v=ww1hIJMxSSs

Бог дал мне всё

Ты увидишь в синих небесах
И в горящих девичьих глазах
В первых криках собственных детей
И в пылу любовницы твоей

Ты возьмёшь это, как горсть песка,
Постарайся удержать в своих руках
Ты почувствуй - это есть везде
И послушай то, что я скажу тебе

Бог дал мне всё, что я хотел
давай, возьми
я все отдам тебе
Бог дал мне всё, что я хотел
давай, возьми
я все отдам тебе

Да, я видел в солнце золотом
Да, я слышал сквозь ревущий шторм
Да, я знаю сладкий вкус побед
И я ныряю в ледяной рассвет

Я это чувствую в вине, что пью
И когда в глаза отца смотрю
Что как симфония всегда звучит
И как огонь твоей любви внутри горит

Бог дал мне всё, что я хотел
давай, возьми
я все отдам тебе
Бог дал мне всё, что я хотел
давай, возьми
я все отдам тебе


Ты скажешь, я не в себе,
оно в моей голове...

-----------------------------------------------
God Gave My Everything

You can see it in a clear blue sky
You can see it in a woman's eyes
You can hear it in your baby's cries
You can hear it in your lover's sighs
You can touch it in a grain of sand
Yeah hold it right there
In the palm of your hand
Feel it 'round you everyday
And hear what I've got to say

God gave me everything I want
Come on
I'll give it all to you
God gave me everything I want
Come on
I'll give it all to you

I saw it in the midnight sun
And I feel it in the race I won
And I hear it in the windy storm
And I feel it in the icy dawn
And I smell it the wine I taste
And I see it in my father's face
And I hear it in a symphony
And I feel it in the love
You show for me

Yeah
God gave me everything I want
Oh come on
I'll give it all to you
God gave me everything I want

Come on
I'll give it all to you
God gave me everything I want
I can't stop can't stop
I'm still looking now
God gave me everything I want
Oh come on
I'll give it all to you

Crazy you said
It's all in your head