Я запрошую тебе!

Ирина Еремина Космея
               


Я запрошую тебе у свої мрії,
Там твоє я змерзле серце відігрію.
Я запрошую тебе, приходь скоріше,
Бути поруч нам з тобою все ж тепліше.
Я запрошую тебе, не відрікайся!
Не любити більш в житті не зарікайся!
До душі моєї зором доторкнися,
Покидати наше щастя зупинися!
Я запрошую тебе у свої мрії,
Подарунком будуть всі мої надії,
Все безмежне небо, хмари, сонце, квіти,
Неземна моя любов, майбутні діти...

Я запрошую тебе у свої мрії!

                Зима 2007