Lorilaul

Хелью Ребане
Ma elan Krantsi ta"naval,
just - Roosikrantsi ta"naval,
kus k6rts on "Roosa Krants".

Mind tunnete te kindlasti -
jah - Roosi s6ber Ants.

Kord viisin roosi Roosile
seejuures m6eldes musile,
oh, mina rumal Ants!

See Roosi lausa kiljatas
ja "Roosas Krantsis" sajatas,
et olen lakkekrants.

Et pru"gima"elt on minu roos,
et olen ja"lle joomahoos!

Kui mina olen lakkekrants,
siis ja"a"gu ainsaks s6braks krants.