Живи новим життям...

Шарун Оксана
Живи новим життям,не думай,
Не треба пам ять повертати,
Якщо тобі так краще буде,
Вночі спокійно засинати.
Без сліз і марних сподівань,
І вимушеного безсоння,
Шалених по-дорослому бажань,
Які пульсують біллю в скронях.
Занурься з головою в небуття,
Знайди омріяне кохання,
Почни з початку це життя,
Час вирішить усі питання.
Не бійся стримких почуттів,
Відкрий чудову таємницю,
І не ховайся в самоті,
Тобі вона не знадобиться.
Хай набирає оберти життя,
Не зупиняйся і не обертайся,
Кохай відверто,аж до забуття,
Своїм невдачам -посміхайся.