Дружба

Людмила Жовна
Ми були завжди друзі,
В радості і в біді,
А дружба - це дар Господній
На нашій грішній землі,
Де є кохання і зради,
Що поруч нього живуть,
А дружба - вода з криниці,
Що просто беруть і п"ють.
Для дружби байдужа відстань,
Завжди поруч вона,
Її не лякає вічність,
Пам"ять завжди жива.
Роки летять за роками,
Лиш міцніє вона.
Радість дарує серцю
Дружба щира,міцна.