My angel. Masterpiece

Владлена Линдт
I see your limbs in sunlight gold,
Your eyes as heaven grey,
And in that light how can I hold
The memories of May?..

So let me dance in forest rain
And touch the stones of Greese.
And spring will sing in all my veins:
My angel.Masterpiece.



Твои руки на солнце изволят сиять,
Как и очи - сереющий Рай.
Как смогу я весь свет хоть на миг удержать,
И запомнить таинственный май?

Разреши танцевать на опушке в дожде,
Древней Греции камни воспеть.
И весна пропоёт сладкой кровью во мне:
Мой шедевр.Мой ангел.Мой свет.

(16.04.2010)