Хлоп я, що росте без Мами

Валентина Попелюшка
Прокинувшись  на  світанні,
Я  свято  душі  відчуваю.
Кохання  моє,  кохання,
Це  Ти,  я  напевне    знаю.

Ще  вчора  жила  я  без  Тебе,
Ще  вчора  я  й  гадки  не  мала,
Що  зробить  дарунок  небо
Душі,  що  Тебе  так  жадала...

               
                *  *  *

Ми  різними  йшли  шляхами,
Що,  може,  зійдуться,  як  знати...
Хлоп'я,  що  росте  без  Мами,
Дозволь  же  Тебе  обійняти.

Дозволь  піклуватись  про  Тебе,
Душі  поріднитись  з  душею.
Дозволь  передати  із  неба
Любов  від  Матусі  Твоєї.

Життя  не  завжди  справедливе,
У  ньому  всіляке  буває.
Ти,  хлопчику,  будь  же  щасливим,
А  я  вже  про  Тебе  подбаю.

Я  хочу  Тебе  обігріти,
За  Тебе  молюсь  і  зітхаю,
Бо  більш,  аніж  все  на  світі, 
Татуся  Твого  я  кохаю...
-----------------------------------
Впервые опубликовано здесь:
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=167152